احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند

ویروس چینی به عربستان رسید

وزارت امور خارجه هند پنجشنبه شب اعلام کرد: یک پرستار هندی در عربستان به ویروس ناشناخته چینی موسوم به ووهان که از آن به کرونای جدید تعبیر می‌شود، مبتلا شده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۹ - ۰۳ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 23
کد خبر: ۳۴۲۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ "ویلامویل مریداران" وزیر مشاور در امور خارجه هند در توئیتی نوشت: ابتلای این پرستار به بیماری ناشناخته پس از آن صورت می‌گیرد که ۱۰۰ پرستار شاغل در بیمارستان الحیات عربستان معاینه شدند.

 

این پرستار در حال درمان در بیمارستان "عسیر" در جنوب غرب سعودی است.

 

تاکنون مقام‌های سعودی به ابتلای این پرستار هندی در کشورشان هیچ واکنشی نشان نداده‌اند.

 

براساس اعلام مقامات بهداشتی چین تا ساعت ٢٤ چهارشنبه شب به وقت محلی، ۱۷ تن بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان باخته و ۵۷۱ تن هم به این ویروس مبتلا شده اند که حال ۹۵ تن آنها وخیم است.

 

از زمان کشف ویروس در اواسط ماه دسامبر (آذر/ دی) تاکنون ابتلای ۶۲۲ در سراسر جهان تأیید شده است که ۶۱۱ مورد آن در چین گزارش شده است.

 

ویروس کرونای جدید تا کنون در ٢٥ استان و منطقه خودمختار چین مشاهده شده است علاوه بر سرزمین اصلی چین همچنین در هنگ کنگ، ماکائو، تایوان، آمریکا و ژاپن یک مورد، تایلند ٣ مورد و کره جنوبی هم یک مورد از ابتلا مشاهده شده است.

 

گزارش‌ها از چین همچنین حکایت از آن دارد که ۱۷ تن از پزشکان و کادر پرستاری بیمارستان‌های ووهان هم به این ویروس مبتلا شده اند.

 

سازمان بهداشت جهانی برای رسیدگی به وضعیت شهر ووهان در چین و پیشگیری از بیماری نشست فوق‌العاده برگزار کرده است.

 

منبع: انتخاب

ارسال نظر